We willen onze praktijk graag nog laten groeien met andere disciplines waarvan de focus ook op het verdiepen van zowel mind als body ligt.

We zijn een groeiende, dynamische praktijk, waarin belang wordt gehecht aan openheid en fijne werksfeer. Daarnaast waarderen we ieders eigen inbreng en vernieuwende ideeën.

De beschikbare ruimte is een gespreksruimte of working space van 14 m2 voor coaches, therapeuten, psychologen,… . Deze gespreksruimte is beschikbaar voor 2 – 7 dagen in de week.

De ruimte bevindt zich in een gezellig huis met een rieten dak waar coachees en cliënten zich direct op hun gemak voelen. Mind body Matters groepspraktijk heeft een mooie ontvangstruimte en 2 parkeerplaatsen bij de locatie. Er is tevens een tuin en wandelgelegenheid in de natuur. De praktijk is centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, auto of (deel)fiets.

Iedereen werkt bij ons op zelfstandige basis. 

Wij kijken er alvast naar uit om elkaar te inspireren, te versterken en aan te moedigen.

Heb je interesse of vragen, stuur ons gerust een mailtje contact@mindbodymatters.eu of bel Katty op 0479-298465 of Broes op 0477-781758.