Matters

Workshops & Groepssessies om menselijk te verbinden.

We zijn geprogrammeerd om ons met anderen te verbinden, het geeft zin en betekenis aan ons leven en zonder verbinding lijden we.
-Brené Brown

Workshop: Ik wil een match met mijn job!

Ontdek jouw interesses en bekijk mogelijkheden om jouw loopbaan te verruimen.

Heb je het gevoel dat jouw job ‘ça va’ is, maar ook niet meer dan dat. Of kijk je echt uit naar iets anders maar vraag je je af wat dat dan wel kan zijn?

Heb je zin om te weten te komen welke jobs bij jou passen? Een loopbaan waarbij we een goeie match hebben met wat we goed kunnen & graag doen : dat willen we toch allemaal?

In deze exploratie workshop gaan we op een positieve wijze aan de slag met jouw interesses en bekijken we welke soort jobs een mogelijke match kunnen zijn.

Zin om samen te brainstormen en onderbouwd te bekijken of en hoe je jouw loopbaan een verandering kan geven?

Doe mee aan de workshop  ‘ik wil een match met mijn job’!

 •  Boek deze workshop gerust samen met een vriend(in) waar je je veilig bij voelt. De totaalprijs voor 2 personen is 239,-€.
 • Je kunt deze workshop van 2 uur ook alleen volgen voor 149,-€ pp.

Maak een afspraak met Katty voor het volgen van de workshop, tel: 0479 29 84 65

Yoga met Wouter

Ontdek de kracht van zelfzorg en innerlijke balans met onze wekelijkse Hatha yogalessen!

Heb je altijd al willen starten met yoga, maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je op zoek naar een leuke nieuwe yoga plek? Kom dan een keer langs en doe mee met onze hatha yogalessen in Wilrijk.

Wat mag je verwachten?
Hatha yoga zorgt voor het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn, kracht en flexibiliteit. De perfecte vorm van yoga om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien. Na de yogales is Wouter steeds beschikbaar voor persoonlijke vragen, rond fysieke klachten, mentale uitdagingen en/of spirituele groei.
•⁠ ⁠Wekelijkse Hatha yogalessen voor elk niveau.
•⁠ ⁠Deskundige begeleiding om de principes van Hatha yoga onder de knie te krijgen.
•⁠ ⁠Een warme, ondersteunende groep om je yoga ontdekkingsreis te delen.
•⁠ ⁠Je neemt deel wanneer je kan.
•⁠ ⁠Je kan ook online meedoen. Laat dan even een berichtje via info@enerjee.org of +32488383306.

Wanneer?
•⁠ ⁠Wekelijks, elke woensdag, om 18u30. Binnenkomen kan vanaf 18u20.

Prijs?
•⁠ ⁠15 euro voor één enkele les.
•⁠ ⁠65 euro voor een 5-beurtenkaart (13 euro per les).
•⁠ ⁠120 euro voor een 10-beurtenkaart (12 euro per les).

Wat nog?
•⁠ ⁠Draag alvast makkelijke (yoga) kleding.
•⁠ ⁠Neem gerust je eigen matje mee als je dat hebt. Een dekentje is ook fijn.
•⁠ ⁠Kom liefst met de fiets of openbaar vervoer. Met de auto parkeer je best in de Alfons De Vosstraat of Hulststraat en stap je via het wandelpaadje naar Bloemenveld (+/- 200 meter).

Doe mee met deze boeiende ontdekkingsreis naar zelfzorg en welzijn! Reserveer je plaatsje via http://enerjee.org/yoga-met-wouter/ en investeer in een gezonder en gebalanceerder leven. 🧘‍♂️🙏

Natuurziel

Ben je nieuwsgierig hoe te leven met de seizoenen en de energie die ze meebrengen in je leven te integreren? Tijdens het spiritueel jaartraject Natuurziel gaan we onderzoeken in onszelf hoe de energie van elk seizoen en natuurelement aanwezig is in en rondom ons en hoe we daar voor onszelf mee aan de slag kunnen gaan. 

Omdat in een jaarcyclus ook elk seizoen terugkomt, is het op elk moment mogelijk om in dit jaartraject in te stappen. Om aan een losse sessie deel te nemen, schrijf je in via knop “Inschrijven”. Van harte welkom!

Els begeleidt dit jaartraject vanuit haar kennis van natuurfilosofie en Westeuropese spiritualiteit. Ze houdt een veilige ruimte, zodat jij in vol vertrouwen in de ervaring kan gaan.

Relaxatie - Meditatie

Op woensdag maken we tijd voor onszelf en leren we relaxatie- en meditatietechnieken in een kleine groepssessie.

We starten met ademhalings- en spierontspanningsoefeningen. Hierna volgt een concentratieoefening die doorloopt in een geleide visualisatie. De relaxatiemeditaties kunnen los van elkaar gevolgd worden. Je kan ze ook beschouwen als een traject op weg naar jezelf.

Praktisch: binnenkomen kan vanaf een kwartier op voorhand. We starten stipt op het uur. De meditatiesessies vinden plaats in de praktijkruimte, dus plaatsen zijn beperkt.

Meebrengen: notitieboek, schrijfgerief, gemakkelijke kledij, warme sokken voor comfort.

Bij het inschrijven kies je eerst of je voor een keer inschrijft of dat je deze keer een vijf-beurtenkaart neemt. Vijf-beurtenkaarten zijn geldig voor de relaxatie-meditaties, zowel in de voormiddag als in de namiddag. Indien je een vorige keer al een vijf-beurtenkaart hebt gekocht, schrijf je in voor de sessie waaraan je wil deelnemen voor een keer met kortingscode VBK2024.

Els begeleidt deze meditaties vanuit haar ervaring met meditatieve technieken. Jouw eigen beleving staat centraal. 

Groepstraject Natuurlijk Evenwicht - Gratis Info Moment

Tijdens  dit info-moment kom je meer te weten over het groepstraject Natuurlijk Evenwicht, dat op 24 april van start gaat. We gaan tijdens dat groepstraject aan de slag met leefstijl, relaxatie, voeding en slaap, toegespitst op jouw persoonlijke noden. Het is een therapeutisch traject met maximaal vier personen. Voor het traject start, vul je het intake-formulier in en dit overlopen we tijdens een telefonische persoonlijke intake van een uur. 

Het begeleidingstraject vindt plaats op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 in de praktrijkruimte: 24 april – 8 en 22 mei – 5 en 26 juni 2024

Wees welkom om al eerste tips naar een natuurlijk evenwicht te ontvangen en met een mooie korting in te schrijven voor dit groepstraject. Deze korting zal enkel aangeboden worden tijdens het info-moment. Meld je hieronder aan om op de hoogte te blijven en je aanwezigheid te bevestigen.

Ook In Ons Aanbod:

Mind

We zijn geprogrammeerd om ons met anderen te verbinden, het geeft zin en betekenis aan ons leven en zonder verbinding lijden we.
-Brené Brown

De betekenis of zin van het leven blijft een vraagstuk waar ieder zijn eigen invulling aan geeft. In deze invulling speelt de verbinding met anderen een grote, of wat minder grote rol en toont je eigen behoefte aan sociaal contact.

Welke plaats neemt verbinding in in jouw leven? Hoe tevreden ben je over je sociale welzijn? Waar ligt je balans?

Als je je balans wil opmaken dan kunnen deze vragen daarbij helpen:

 • Ik heb minstens 1 goede vriend(in) met wie ik regelmatig contact heb. 
 • Ik  voel me verbonden met mijn familie. 
 • Ik ben en werk graag samen met anderen.  
 • Ik kan goed luisteren naar mensen om me heen. 
 • Ik krijg ondersteuning waar nodig. 
 • Ik kan het duidelijk aangeven als ik me ergens niet goed bij voel. 

Ben je ook benieuwd naar de balans tussen fysiek en mentaal welzijn ? 

Bij Mind Body Matters streven we ernaar om je respectvol en liefdevol te ondersteunen zodat jij een fijne levensinvulling kunt realiseren. Maar hoe doen we dat? We ondersteunen de mens in zijn geheel!
Een gezonde geest in een gezond lichaam steunt op alle 3 aspecten van gezondheid aangeduid door de Wereld Gezondheids Organisatie: “Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of gebrek.”

Zo hebben hoe je voor jezelf zorgt, wat je eet, hoe je je gedachten vormt, hoe je je lichaam beweegt, waar je werkt en met wie je tijd doorbrengt invloed op je ziekterisico.
De 3 aspecten, lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn, zijn allemaal even belangrijk, want de balans brengt ware gezondheid.

Hoe heb jij aandacht voor alle 3 de aspecten van welzijn?
Waar wil je mee aan de slag voor een betere gezondheid?
Via onze verschillende disciplines:
lichaamgerichte- en life coaching, shiatsu massages, Orthomoleculaire voedings therapie, massage therapie, energetisch lichaamswerk coaching, loopbaan- en managementcoaching, voedings- en gezondheidscoaching
kunnen we je respectvol en liefdevol ondersteunen om een fijne levensinvulling te realiseren.

 

Mis niets van onze acties, workshops en nieuwtjes en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

  Je ontvangt de Mind Body Matters nieuwsbrief 2 keer per maand in je inbox. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze activiteiten en verschillende workshops en groepssessies. Ook lees je er fijne tips en ervaringen om je respectvol en liefdevol te ondersteunen om een fijne levensinvulling te realiseren.

  Ons lichamelijk welzijn is onlosmakelijk verbonden met ons mentaal welzijn, wat ook een grote impact heeft op sociaal welzijn. Waar ligt jouw balans? Bij Mind Body Matters ondersteunen we de mens in zijn geheel.

  We horen het graag van je,
  Angelika, Darko, Els, Katty, Stefie, Riikka, Wouter en Broes.

  Wat kunnen we voor je doen? Neem contact op voor een verkennend gesprek of een afspraak.

  Scroll to Top