Mind

Coaching & Therapie om je optimaal te ondersteunen.

De merkwaardige paradox is dat ik pas kan veranderen als ik mezelf accepteer zoals ik ben.
-Carl Rogers

Wil je je beter in je vel voelen, worstel je met stress of burnout, heb je een laag energieniveau of wil je in het leven vooruit, maar weet je niet waar te beginnen? … Bij Wouter kan je met elke hulpvraag terecht. Als lichaamsgericht en holistisch life coach ondersteunt hij jou bij het verkennen en behalen van je persoonlijke of professionele doelen.

Als lichaamsgericht en holistisch life coach bekijkt hij de mens vanuit verschillende perspectieven, door een traject op maat aan te bieden.

Het doel is antwoord te vinden op jouw vragen. Jij zit aan het stuur van jouw ontwikkelingsproces.

1 uur  – 75€ nu met 10% korting = 67,50€

90 min  – 110€ nu met 10% korting = 99€

Deze coaching wordt door Wouter aangeboden.

Doorheen de jaren heeft Stefie verschillende opleidingen gevolgd die nu de basis vormen voor haar coaching.

Tantra, Ayurveda en Energetische therapie zijn haar grootste inspiratiebronnen.

Jullie bekijken jou als geheel:

je verleden, heden en toekomst

je dagelijkse gewoontes en patronen (slaap, eetgewoontes, dagindeling, …)

je relaties met anderen (partner, familie, vrienden, collega’s,…)

Jullie gaan kijken wat er kan worden losgelaten en wat er omarmd mag worden. Een belangrijk punt hierin is zelfzorg, jullie bekijken wat jij in je dagelijks leven kan doen om meer (zelf)liefde in je dagelijks leven te brengen.

Het kan zijn dat voor chronische, complexe of ernstige klachten meerdere sessies nodig zijn. Tijdens de intake stel je samen met Stefie een behandelschema op.

1 uur  – 60€ nu met 20% korting = 48€

Bij yogatherapie krijg je een individuele yogasessie die afgestemd is op jouw unieke behoeften en doelen. Of je nu herstelt van een blessure, op zoek bent naar innerlijke rust, of gewoon wilt werken aan een gezonder, evenwichtiger leven, yogatherapie kan een levensveranderende reis zijn.

Op vraag kan een individuele yogasequentie uitgewerkt worden die je thuis kan gebruiken. Deze yogasequentie is op maat gemaakt om jouw specifieke behoeften en doelen te verwezenlijken.

30 min – 35€ nu met 10% korting = 31,50€!

1 uur – 60€ nu met 10% korting = 54€!

90 min – 85€ nu met 10% korting = 76,50%

Deze therapie wordt door Wouter aangeboden.

Ontdek de kracht van ademtherapie en ademcoaching bij Wouter, waar hij je begeleidt naar een diepere verbinding met je ademhaling. Of je nu worstelt met stress, angst, slaapproblemen, emotionele spanningen, of je wilt simpelweg meer energie en vitaliteit ervaren, deze gepersonaliseerde aanpak helpt je om een gezondere ademhaling te cultiveren. Met technieken die zich richten op ademhalingsoefeningen, mindfulness en ontspanningstechnieken, biedt Wouter een holistische benadering die je welzijn bevordert en je helpt om meer in balans te komen, zowel fysiek als mentaal.

30 min – 35€ nu met 10% korting = 31,50€!

1 uur – 60€ nu met 10% korting = 54€!

Deze therapie wordt door Wouter aangeboden.

Bij Wouter’s mindfulness coaching draait alles om het vinden van innerlijke rust en balans in het hectische leven van vandaag. Met zijn begeleiding leer je hoe je bewust aanwezig kunt zijn in het moment, met aandacht voor je gedachten, emoties en lichamelijke sensaties. Door regelmatige beoefening van mindfulness ervaar je niet alleen verminderde stress en angst, maar ontwikkelen je ook veerkracht, verbeterde concentratie en een dieper gevoel van tevredenheid en welzijn in je dagelijkse leven.

1 uur – 60€ nu met 10% korting = 54€!

Deze therapie wordt door Wouter aangeboden.

Wil je jezelf beter kennen als basis om stevig in het leven te kunnen staan en om verbinding te kunnen maken met anderen, een project of een organisatie?
Dan gunt Katty jou de tijd om even stil te staan bij jezelf en je kracht, energie en valkuilen beter te leren kennen.
Ze coacht je zodat jouw job en jouw leven fijne uitdagingen worden in plaats van labeur.
Zin in meer energie tijdens je werkdag?
Wil je je loopbaan in handen nemen?
Hoe pak je conflicten aan?

Katty brengt je werksituatie in kaart en werkt samen met jou oplossingen uit.
Na een gratis intake gesprek stippelen we een pad en werkwijze uit afgestemd op wat werkt voor jou.
Katty ondersteunt je om uitval op het werk te voorkomen, vooruit te kijken na een burn-out behandeling en biedt je perspectieven, reflectie en zuurstof. Je bent hiervoor welkom in Wilrijk of online.

Heb je vragen over je loopbaan? Heb je zuurstof nodig in je loopbaan? Loop je ergens tegenaan?

Ik ben een ervaren loopbaancoach waar iedereen professioneel en op maat begeleid wordt.

Voor 45,-€ heb je recht op 4u begeleiding.

Mail naar Katty, of boek een gratis kennismakingsgesprek via haar website.

 

Heb je zin om er als team samen voor te gaan? Energie-gevende samenwerkingen kan je echt creëren.
Wil je samen een routeplan bepalen en op stap gaan? Be prepared, je visie op je team en samenwerkingen zal veranderen.
Katty is ervan overtuigd dat je tot de meest duurzame oplossingen komt als je én fundamenteel én met zowel individuen als organisaties aan de slag gaat.

Katty staat voor Mensgericht handelen en ontkiemend werken met oprechte aandacht voor jou en met een grote daadkracht.
Je bent welkom bij haar in Wilrijk of online. Met teams werkt ze ter plaatse.

Prijs op maat, maak een afspraak met Katty, of bezoek haar website voor een gratis intake gesprek.

Wat zou je willen bereiken: duurzaam gewicht verliezen en gezonder eten, jezelf hormonaal weer in balans brengen of beginnende ziekten tegengaan?

Als je daarvoor voeding preventief, of als onderdeel van remedie, wil inzetten, dan verwelkomt Broes je als voedingscoach.

Je kunt persoonlijk advies voor een betere spijsvertering, bloedsuiker balans, detoxificatie processen en algemeen welzijn verwachten. Je krijgt tools op maat aangereikt om je mindset en gewoontes geleidelijk aan te verbeteren en je lichaam te ondersteunen via voeding.

Broes zal naar je luisteren zonder te oordelen, met begrip voor verschillende culturen en achtergronden. Ze heeft zelf internationale ervaring en de coaching vindt online via Zoom plaats of terplekke in Wilrijk in het Nederlands, Engels en Frans.

1 uur  – 70€ 

Deze coaching wordt door Broes aangeboden.

Wat zou je willen bereiken: duurzaam gewicht verliezen en gezonder eten, jezelf hormonaal weer in balans brengen of beginnende ziekten tegengaan?

Als je daarvoor levensstijl preventief, of als onderdeel van remedie, wil inzetten, dan verwelkomt Broes je als gezondheidscoach.

Je kunt persoonlijk advies voor een betere spijsvertering, bloedsuiker balans, detoxificatie processen en algemeen welzijn verwachten. Je krijgt tools op maat aangereikt om je mindset en gewoontes geleidelijk aan te verbeteren en je lichaam te ondersteunen via levensstijl.

Broes zal naar je luisteren zonder te oordelen, met begrip voor verschillende culturen en achtergronden. Ze heeft zelf internationale ervaring en de coaching vindt online via Zoom of terplekke in Wilrijk plaats in het Nederlands, Engels en Frans.

1 uur  – 70€ 

Deze coaching wordt door Broes aangeboden.

Soms voel je je niet goed in de situatie waar je momenteel in verkeert. Of het leven heeft je een reeks uitdagingen gebracht, waardoor je jezelf vragen stelt wie je nog bent na dit alles. Tijdens een spirituele coaching gaan we samen op weg om de zin in jouw leven terug centraal te stellen, te vinden waar jouw zingeving zich kan uiten en hoe je dit kan integreren in je leven.

Spirituele coaching kan ook in de natuur plaatsvinden – dit wel enkel tijdens daglichturen.

Indien u in behandeling bent bij een psycholoog of psychiater is samenwerking noodzakelijk.

Er worden geen diagnoses gesteld. Voor medische vragen kan je steeds bij je arts terecht. Een samenwerking is mogelijk.

1 uur  – 60€ 

Deze coaching wordt door Els aangeboden.

Welkom bij een plek waar persoonlijke groei en welzijn centraal staan. Hier bied ik een breed scala aan coachingsopties, waaronder diverse vormen van begeleiding mogelijk zijn. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning op het gebied van mentale gezondheid, verdieping in relaties, of verbetering van communicatieve vaardigheden, bij mij vind je een gevarieerd aanbod aan coaching. Ik maak gebruik van positieve psychologie om een optimistische kijk op het leven te bevorderen. Daarnaast ga ik met systemisch werk en familieopstellingen dieper in op onderliggende dynamieken.

Rouwverwerking en trauma worden met zorg en empathie behandeld, waarbij ruimte wordt gecreëerd voor genezing. Mijn coachingssessies zijn volledig afgestemd op jouw persoonlijke uitdagingen, met een holistische aanpak die alle aspecten van welzijn omvat.

Stap binnen en ontdek de transformatieve kracht van persoonlijke coaching. Ik nodig je uit om samen verder te gaan dan woorden, een reis te creëren die leidt tot groei, begrip en veerkracht.

1 uur  – 90€ 

Deze coaching wordt door Laurent aangeboden.

Als bedrijfscoach ben ik hier om jou en je bedrijf te begeleiden naar nieuwe hoogten. Of je nu een start-up bent die zoekt naar richting, een gevestigd bedrijf dat groeipijnen ervaart, of een team dat beter wil samenwerken, zijn er verschillende redenen waarom je mogelijk een bedrijfscoach zou overwegen.

Ik bied strategische begeleiding en help bij het ontwikkelen van duidelijke doelen en een roadmap om deze te bereiken. Als het gaat om leiderschapstraining en het versterken van leiderschapsvaardigheden, ben ik de juiste partner. Mijn doel is effectief leiderschap en teambeheer te bevorderen.

Ik help bij het bouwen van een sterk team, het verbeteren van communicatie en het oplossen van conflicten, wat de algehele prestaties van je bedrijf ten goede komt. Individuele coaching draagt bij aan de persoonlijke groei van teamleden, waardoor ze beter kunnen omgaan met uitdagingen en hun potentieel kunnen benutten.

Of je nu zoekt naar begeleiding op strategisch niveau of individuele groei, als bedrijfscoach ben ik toegewijd om jou en je team te ondersteunen op de weg naar succes.

intake: 1 uur  – 125€ 

Deze coaching wordt door Laurent aangeboden.

Je lichaam is meer dan een instrument om je hoofd rond te dragen. Je gedachten en emoties hebben een zeer sterke invloed op je fysieke gezondheid en omgekeerd. In het traject lichaamsbewustzijn word je voor een stuk ook je eigen coach in die communicatie met jezelf, zo voel je weer beter wie je bent en wat je wil in je leven. Met tools uit onder andere mindfulness, meditatie, zelfmassage en ademhaling ga je nieuwsgierig op zoek naar wat er zich in je lichaam afspeelt en waarom.

Waarom lichaamsbewustzijn vergroten?

Als je begrijpt wat er in je lichaam gebeurt vergroot je je inzicht in jezelf en leer je hoe je je eigen energie op peil kan houden. Dit versterkt je stressbestendigeheid, zelfvertrouwen en uiteindelijk ook je zelfhelend vermogen en verbinding met anderen en je omgeving. 

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek van 30 minuten.

intake: 90 min – 70€ 

Deze coaching wordt door Elisabeth aangeboden.

E.F.T. of Emotional Freedom Technique is een zeer zachte behandeling die hoofdzakelijk bestaat uit het aantikken van acupressuur punten om het lichaam, en met name het zenuwstelsel weer in balans te brengen. In deze korte sessie leer je de kunst van het tappen bij jezelf en hoe je het kan gebruiken om tot rust te komen bij stress of heftige emoties. Pas wanneer je bewust gevoeld hebt wat er vast zit in je lichaam, kan je het verwerken en loslaten, en EFT helpt je in elke stap van het proces. Eens je de stappen kent kan je ze te allen tijde bij jezelf en anderen toepassen.

30 min – 30€ 

Deze sessie wordt door Elisabeth aangeboden.

Hoe kan jij je voedingspatroon, beweging, relaxatie en slaappatroon verbeteren op de meest natuurlijke manier? Welke voedingsmiddelen passen bij jou? Welke supplementen kan je eventueel gebruiken om tekorten aan te vullen? Samenwerking met je arts is mogelijk.

Je wordt intensief begeleid op vlak van de juiste voeding, relaxatie, ademhaling en beweging. De begeleiding bestaat uit gesprekken, oefeningen en adviezen.

Goed om te weten

Je kiest voor een begeleidingstraject waarin we samen gaan onderzoeken welke natuurlijke methoden het best bij jou passen. Het is ook een bewustwordingstraject naar meer evenwicht in jezelf.

Een begeleidingstraject bestaat uit minimaal vijf sessies – er wordt telefonisch contact met u opgenomen om uw vraag te bespreken en de intake voor te bereiden.

Er worden geen diagnoses gesteld. Voor medische vragen kan je steeds bij je arts terecht. Een samenwerking is mogelijk.

1 uur  – 60€ 

Deze therapie wordt door Els aangeboden.

Ademen doen we allemaal, maar vaak zijn we het ritme verloren. Door met aandacht en technisch te leren ademen, kunnen veel klachten voorkomen of verlicht worden. Door verschillende ademtechnieken aan te leren en deze thuis toe te passen, kan je jezelf helen.

Zorg dat je na deze sessie thuis in rust kan gaan – door de ademhalingsoefeningen zal je de rust extra kunnen ervaren.

Er worden geen diagnoses gesteld. Voor medische vragen kan je steeds bij je arts terecht. Een samenwerking is mogelijk.

Bij gebruik van ademhalingshulpmiddelen (zuurstof of medicatie) kan contact met uw arts noodzakelijk zijn.

30 min – 35€

1 uur – 60€ 

Deze therapie wordt door Els aangeboden.

 
 

Breng rust in je leven, elke dag, door technieken rond ademhaling, spierontspanning, focus, verbeelding en slapen aan te leren. Je wordt je meer bewust van je lichaam en de spanningen die erin zitten. Je leert ontspannen op elk moment, in elke situatie.

Je mag (maar moet niet) je eigen yoga-matje meebrengen voor deze sessie.

Er worden geen diagnoses gesteld. Voor medische vragen kan je steeds bij je arts terecht. Een samenwerking is mogelijk.

Sommige oefeningen geven de eerste dagen wat ongemak. Door ze vol te houden zal je merken dat de spanningen verdwijnen.

1 uur  – 60€ 

Deze therapie wordt door Els aangeboden.

Door adviezen omtrent koolhydraatbeperkt voedingsadvies, leer je koken met nieuwe groenten en nieuwe smaken. Klachten als obesitas en diabetes ontstaan vaak omdat we te veel bewerkte producten eten, waar heel vaak veel te veel suikers en zetmelen in verwerkt zijn. Pascale Naessens werkt al jaren met een koolhydraat beperkte methode, waarin de voedselcombinaties vaak gevolgd worden. Deze methode zorgt voor een vlottere vertering van je voeding.

Els staat al jaren aanbevolen door Pascale Naessens als deskundig in het begeleiden omtrent haar voedingsmethode.

Er worden geen diagnoses gesteld. Voor medische vragen kan je steeds bij je arts terecht. Een samenwerking is mogelijk.

Afhankelijk van jouw situatie zullen bepaalde voedingsmiddelen meer of minder worden aangeraden. Het is een kans om nieuwe smaken te ontdekken!

30 min – 35€

1 uur  – 60€ 

Dit advies wordt door Els aangeboden.

Wanneer je van je arts te horen krijgt dat je voortaan bijvoorbeeld glutenvrij dient te eten of alle melkproducten moet schrappen uit je voeding, omdat je lichaam dit niet verdraagt, kan Els je leren om de juiste producten te herkennen in de winkel. Je leert jezelf op de juiste manier voeden. Els is ervaringsdeskundig in koken met verschillende allergieën en gevoeligheden en begrijpt als geen ander dat het een uitdaging is.

Els is orthomoleculair voedingsdeskundige. Momenteel wordt hiervoor geen terugbetaling voorzien door het RIZIV.

Er worden geen diagnoses gesteld. Voor medische vragen kan je steeds bij je arts terecht. Een samenwerking is mogelijk.

1 uur  – 60€ 

Dit advies wordt door Els aangeboden.

 

De test onthult niet alleen oppervlakkige werkattitudes, maar ook dieperliggende motieven en drijfveren. Dit inzicht is waardevol voor zowel individuen als organisaties. Het helpt bij het verbeteren van de communicatie, leiderschap, teamdynamiek en loopbaanplanning. Het stelt individuen in staat om beter te begrijpen hoe ze zichzelf en anderen kunnen motiveren en succesvol kunnen zijn in hun werk.

Met behulp van de test kunnen bedrijven en individuen hun sterke punten ontdekken, potentiële valkuilen vermijden en hun algemene effectiviteit in de werkomgeving vergroten. Het is een krachtige tool voor zowel persoonlijke groei als zakelijk succes.

1 uur  – 450€ 

Deze test en overleg worden door Laurent aangeboden.

 

Ontdek samen met mij de diepgaande wereld van hypnose tijdens onze sessies, waarin ik een veilige en ontspannen omgeving creëer om diverse uitdagingen aan te pakken. Hypnose biedt je een krachtige tool om te werken aan persoonlijke groei en welzijn.

Of je nu worstelt met stress, slaapproblemen, angst, gewichtsbeheersing, het verbeteren van zelfvertrouwen of andere uitdagingen, mijn hypnosesessies kunnen je ondersteunen. Ik richt me op het verkennen van je onderbewuste om positieve veranderingen te bevorderen en belemmeringen te overwinnen.

Laat je leiden door de ontspannende kracht van hypnose en ontdek hoe het kan bijdragen aan een betere balans en welzijn in je leven. Mijn sessies zijn op maat gemaakt, gericht op jouw specifieke behoeften, voor een diepgaande en positieve transformatie.

90 min  – 175€ 

Deze sessie wordt door Laurent aangeboden.

Welkom bij mijn Design Your Life (Accountability Programma), een doelgericht initiatief dat is ontworpen om jou te begeleiden bij het vormgeven en realiseren van jouw levensdoelen. In dit programma staat verantwoordelijkheid centraal, waarbij we regelmatig jouw voortgang evalueren en aanpassingen maken om ervoor te zorgen dat je op het juiste spoor blijft. Samen zullen we specifieke, haalbare doelen formuleren die aansluiten bij jouw visie en ambities. Door middel van gestructureerde evaluaties op vaste datums, bekijken we samen hoe ver je bent gekomen, identificeren we eventuele obstakels en passen we indien nodig de strategie aan.

Design Your Life is niet alleen gericht op professionele doelen, maar ook op persoonlijke ontwikkeling.

Of je nu streeft naar loopbaangroei, persoonlijk welzijn, of een combinatie van beide, biedt dit programma de ondersteuning en structuur die je nodig hebt om succesvolle resultaten te behalen.

Stap in mijn wereld van doelgerichte actie en ontdek hoe mijn Design Your Life je kan helpen bij het vormgeven en realiseren van jouw dromen en ambities. Samen zorgen we ervoor dat je op de goede weg blijft en de stappen zet die leiden tot duurzaam succes.

intake: 1 uur  – 125€ 

Dit accountability programma wordt door Laurent aangeboden.

Deze korte privé sessie (30 minuten) is speciaal ontworpen om je te helpen stress los te laten, negatieve denkpatronen te doorbreken en een diepere verbinding met je fysieke lichaam te ervaren, met voldoende ruimte voor de persoonlijke nadruk van jouw specifieke aandachtspunten.

Ik begeleid je met rustige steminstructies door een ontspannenede body-scan. Door bewuste aandacht te richten op verschillende delen van je lichaam, leer je je lichaam om spanning en stress los te laten, en een dieper gevoel van verbondenheid te cultiveren. Of je nu al ervaring hebt met meditatie of het voor het eerst probeert, deze sessie is toegankelijk voor iedereen. Indien je nog geen ervaring hebt kan het een aanzet zijn om met de basisgegevens uit deze meditatie zelf thuis een nieuwe dagelijkse gewoonte aan te meten, die je helpt om spanning los te laten en je tegelijk te verbinden met de diepe wijsheid en rust die binnenin je lichaam schuilt.

30 min  – 30€ 

Deze meditatie wordt door Elisabeth aangeboden.

Coaching & Therapie

Ook In Ons Aanbod:

Body

Wat Klanten zeggen:

Dank je voor de wondermooie ervaring en alle heling die je me hielp ontvangen. Zo veel veranderde in slechts een avond.

J.

Teamlid: Els

Na 1 (!) yogasessie met Wouter had ik geen lage rugpijn meer. Ook voelde ik me veel fitter. Dit positieve effect heeft 2 weken aangehouden 🙂 Het is dus géén legende dat yoga echt een positief effect heeft. Bedankt!

Daniel

Teamlid: Wouter

De coaching heeft me goed geholpen, ik voel me veel beter! Broes legt t goed uit en geeft lekkere recepten. Ik kan er absoluut aanraden !

Mr Sneijder

Teamlid: Broes

Het deed deugd om een luisterend oor hebben en alles samen eens op een rijtje te zetten. Ik heb de begeleiding van Katty als empathisch en veilig ervaren, met een kritische vraag op het juiste moment.

anoniem

Teamlid: Katty

De merkwaardige paradox is dat ik pas kan veranderen als ik mezelf accepteer zoals ik ben.

-Carl Rogers

Zowel jezelf accepteren zoals je bent en open staan voor verandering kán een mentale uitdaging zijn. Zo’n soort uitdaging die de ‘Mind’ in MindBody Matters plaatst. 

Hoe zit het met jouw mentale uitdagingen? Waar ligt je balans?

Als je je balans wil opmaken dan kunnen deze vragen daarbij helpen:

  • Ik voel me goed over mezelf zoals ik ben. 
  • Ik kan mijn gevoelens rustig en duidelijk uitdrukken. 
  • Ik accepteer constructieve kritiek. 
  • Ik herstel en heb voldoende tijd tussen stress momenten. 
  • Ik heb vertrouwen in mezelf en mijn veerkracht. 
  • Ik leer en doe graag nieuwe dingen.

Ben je ook benieuwd naar de balans tussen fysiek en sociaal welzijn ? 

Bij Mind Body Matters streven we ernaar om je respectvol en liefdevol te ondersteunen zodat jij een fijne levensinvulling kunt realiseren. Maar hoe doen we dat? We ondersteunen de mens in zijn geheel!
Een gezonde geest in een gezond lichaam steunt op alle 3 aspecten van gezondheid aangeduid door de Wereld Gezondheids Organisatie: “Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of gebrek.”

Zo hebben hoe je voor jezelf zorgt, wat je eet, hoe je je gedachten vormt, hoe je je lichaam beweegt, waar je werkt en met wie je tijd doorbrengt invloed op je ziekterisico.
De 3 aspecten, lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn, zijn allemaal even belangrijk, want de balans brengt ware gezondheid.

Hoe heb jij aandacht voor alle 3 de aspecten van welzijn?
Waar wil je mee aan de slag voor een betere gezondheid?
Via onze verschillende disciplines:
lichaamgerichte- en life coaching, shiatsu massages, Orthomoleculaire voedings therapie, massage therapie, energetisch lichaamswerk coaching, loopbaan- en managementcoaching, voedings- en gezondheidscoaching
kunnen we je respectvol en liefdevol ondersteunen om een fijne levensinvulling te realiseren.

Wat kunnen we voor je doen? Neem contact op voor een verkennend gesprek of een afspraak.

Scroll to Top