Ons Team

Angelika Albo

Hi! Ik ben Angelika en ik ben een gediplomeerde massage therapeute gespecialiseerd in Zweedse massagetechnieken, Thaise kruidenstempel massage, hot-stone, sport & ontspanningsmassages met 5 jaar ervaring. Via massagetherapie verlicht ik verschillende klachten zoals vermoeidheid, pijn in spieren en gewrichten. Natuurlijk bespreken we eerst uw wensen en behoeften en daar zal ik mijn massage op afstemmen.

tel: 0485 25 32 88

Riikka Maunuaho

Door middel van een ontspanningsmassage of cupping massage kun je je lichaam en geest een positieve boost geven. Zoek je hulp om beter te slapen of de drukte in lichaam en geest te verminderen, dan kan ik je hierbij helpen. Boek dus snel een ontspannende massage of combineer deze eventueel met een sessie cupping therapie.

tel: 0477 72 76 95

Laurent Tombeur

Welkom bij mijn geïntegreerde coachingstraject, waarin zowel persoonlijke groei als professionele ontwikkeling centraal staat. Mijn bevlogenheid omvat niet alleen de individuele groei, maar ook het dynamische speelveld van het bedrijfsleven.

Als toegewijde coach ondersteun ik ondernemers en professionals bij het realiseren van groei en succes. Mijn expertise stelt ons in staat om samen kansen te identificeren, uitdagingen te overwinnen en concrete zakelijke doelstellingen te behalen. Of je nu leidinggevende bent, een gedreven professional of werknemer, laten we gezamenlijk werken aan doeltreffende strategieën die jouw zakelijke visie tot tastbare resultaten zulen transformeren. Ontdek met mij de weg naar professioneel succes en laten we samen bouwen aan een florerende toekomst voor jouw onderneming.

Op persoonlijk vlak begeven we ons op een reis waarbij we gezamenlijk de diepgang van jouw innerlijke wereld verkennen en helen. Of je nu worstelt met diepgewortelde angsten, beperkende overtuigingen, verlies van een dierbare, chronische pijnen, of andere problemen/uitdagingen, ik ben hier om je te ondersteunen bij het doorbreken van barrières en het creëren van ruimte voor heling en zelfontplooiing. Laten we samen de reis maken naar een leven van veerkracht, vreugde en vervulling.

Om deze reis te ondersteunen, pas ik diverse technieken toe, waaronder hypnose, systemisch werk – familieopstellingen, HNLP/NLP en andere effectieve methoden.

De begeleiding is altijd afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en unieke traject.

tel: 0477 69 33 16

Els Severyns

Wil je meer in evenwicht zijn met wie jij bent? Is je rugzak wat te zwaar geworden door verlies, klachten of intoleranties? Wil je graag begeleid worden om zelf in je kracht te kunnen gaan staan, om zelf dirigent te worden van je gezondheid? Tijdens een individueel begeleidingstraject combineer ik alles wat ik weet om jouw gezondheid en welzijn naar jouw natuurlijk evenwicht te brengen. Ik leer je oefeningen aan en geef adviezen rond Orthomoleculair voedingsadvies, Koolhydraatbeperkt voedingsadvies (Pascale Naessens), Relaxatietherapie (biorelaxatie), Ademhalingstherapie, Bachbloesems, Kruidenadvies, Leefstijladvies (slapen – stress – voeding), Zingeving, Spirituele en natuurcoaching. Een sjamanistische heling kan apart gevraagd worden, tussen het traject door of erna.

tel: 0478 73 74 88

Darko Bukvic

Shiatsu-therapie is de hele filosofie van een gezond leven – samengevat in contact. Deze eeuwenoude Oosterse methode is gebaseerd op ademhaling, spier strekking en acupressuur stimulatie met de vingers. Shiatsu betekent vingerdruk (shi- vinger en atsu- druk) en geeft rust. Het is een techniek die een vermoeid lichaam en zenuwstelsel ontspant, de bloedstroom stimuleert en een gunstig effect heeft op het hele organisme. Het elimineert de effecten van stress, vermindert pijn en verbetert zo de mentale en fysieke functies. Voor deze Shiatsu massages kun je bij mij terecht. Mijn slogan is: You are the greatest project you will ever work on, sooo let’s begin. Daar spreekt mijn eigen levensenergie uit! Ik spreek Nederlands, Servo-Kroatisch, Russisch en Pools en ik zal eerst een kort gesprek hebben over je lichamelijke en emotionele klachten, zodat ik me daarop kan richten tijdens je behandeling. Door de druk te geven op specifieke punten, wordt je energiestroom weer in balans gebracht. Ik masseer vanop een futon (matras) op de vloer met mijn handen, vingers, handpalmen, ellebogen en soms zelfs mijn knieën. Ik gebruik technieken zoals drukken, tikken, wrijven, kloppen, kneden, trekken en strekken, om zo je stroom van levensenergie te deblokkeren en de balans in je meridianen en organen te herstellen. Loszittende en makkelijke kleren zijn gewenst want je houdt bij zijn Shiatsu massages je kleren aan. Kom genieten van fysieke, mentale en spirituele balans in je lichaam en geest door middel van een ontspannende Shiatsu-massage.

tel: 0483 17 80 85

Broes van Iterson

Hey, ik ben Broes 🤗 Ik heb altijd een passie gehad voor goed eten, in de zin van lekkere smaak en gezonde voeding. En om te genieten van het leven met een gezonde levensstijl. Als coach ondersteun ik je met veel plezier om goed te eten en gezond(er) te leven. Zodat jij je goed in je lichaam voelt en de energie hebt om te genieten van het leven.

Tot binnenkort ☀️

tel: 0477 78 17 58

Wouter Nelissen

Hallo! 👋 Ik ben Wouter, naast verpleegkundige ben ik ook lichaamsgerichte therapeut en life coach. Ook ben ik acupuncturist in opleiding. Als holistisch coach bekijk ik de mens vanuit verschillende perspectieven. Balans vinden in body, mind & soul zijn voor mij de belangrijkste drijfveren.

Wil je je beter in je vel voelen, worstel je met stress of burnout, heb je een laag energieniveau of wil je in het leven vooruit, maar weet je niet waar te beginnen? … Bij mij kan je met elke hulpvraag terecht. Als lichaamsgericht en holistisch life coach ondersteun ik je bij het verkennen en behalen van je persoonlijke of professionele doelen.
Zowel fysieke, mentale als spirituele topics kunnen aan bod komen. Stel je vraag en we bekijken samen hoe je het best geholpen wordt. Dit kan tijdens een telefonisch intakegesprek.

Ik geloof sterk in de kracht van maatwerk. Ieder persoon is uniek, met zijn of haar eigen doelen, uitdagingen en behoeften. Daarom bied ik trajecten aan op maat, zodat je zelf aan het stuur zit van je ontwikkelingsproces.

In het traject op maat kan je kiezen voor life coaching, yoga(-therapie), acupressuur, ademhalingstechnieken, mindfulness, relaxatieoefeningen en nog veel meer. Het kan een combinatie zijn van meerdere onderdelen of we leggen eerder de focus op één aspect ervan (bv. life coaching). Het doel is antwoord te vinden op jouw vragen en/of lichamelijke klachten.

Samen werken we aan het ontdekken van jouw ware potentieel en het creëren van een gelukkig en gezond leven. Ik begeleid je op je reis naar innerlijke balans, persoonlijke groei en welzijn.

Wil je meer weten, neem dan zeker eens een kijkje op mijn website, www.enerjee.org

tel: 0488 38 33 06

Katty De Loof

Ik ondersteun kmo’s bij het uitwerken van een simpel en smart personeelsbeleid:
– Afspraken over takenpakketten en rollen
– De juiste medewerker op de juiste stoel
– Hoe geef je feedback en kan je evalueren
– Hoe zorg je voor een helder verloningsbeleid
– Doorgroeien en leiderschap.

Duurzaam omgaan met talenten, daar draait het om. Gemotiveerde en performante medewerkers vinden én behouden: dat is de uitdaging waar alle organisaties voor staan. Mood Solutions helpt jullie op weg om een basis HR-beleid uit te werken.

Ik sta voor Mensgericht handelen en ontkiemend werken met oprechte aandacht voor jou en met een grote daadkracht.

Stuur een mail naar Katty.

tel: 0479 29 84 65

Elisabeth Pelckmans

Hallo, Ik ben Elisabeth, Tuina therapeut en lichaamsbewustzijnscoach. Voor mij is de connectie met het eigen lichaam waar de poort zit naar gezondheid en alle verdere persoonlijke ontwikkeling. Een goed gevoel in het hier en nu, met als leidraad het vergroten van je algemeen welbevinden in het leven. Door mijn opleidingen en bijscholingen heb ik een erg brede kijk op zowel Oosterse als Westerse kennis en technieken. Dit geeft mij een unieke toolset om holistisch en op maat te werken.

Bij mij zijn klanten van echt elke leeftijd welkom. Ik heb positieve ervaring met Tuina behandelingen bij babies en jonge kinderen, vaak met zeer snel merkbare verbetering. In al mijn behandelingen, zowel Tuina als coaching kan ik klanten technieken meegeven om zelf toe te passen, alsook bijkomend advies op vlak van voeding, gemmotherapie en medicinale thee.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten.

tel: 0485 65 06 26

Volg Mind Body Matters Op:

Je ontvangt de Mind Body Matters nieuwsbrief 2 keer per maand in je inbox. Zo ben je als eerste op de hoogte van onze activiteiten en verschillende workshops en groepssessies. Ook lees je er fijne tips en ervaringen om je respectvol en liefdevol te ondersteunen om een fijne levensinvulling te realiseren.

Ons lichamelijk welzijn is onlosmakelijk verbonden met ons mentaal welzijn, wat ook een grote impact heeft op sociaal welzijn. Waar ligt jouw balans? Bij Mind Body Matters ondersteunen we de mens in zijn geheel.

We horen het graag van je,
Angelika, Darko, Els, Katty, Stefie, Riikka, Wouter en Broes.

Mis niets van onze acties, workshops en nieuwtjes en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

    Wat kunnen we voor je doen? Neem contact op voor een verkennend gesprek of een afspraak.

    Scroll to Top